Referanse 1

Ny hverdag med Atlas-behandling!

Etter å ha slitt med plager i nakke og skulder i mange år, fikk jeg høre om korrigering av Atlas hos Teknikk Terapi. Jeg hadde gått til Hilde ved behov for behandling lenge, og ble nysgjerrig på dette. Når jeg leste om det, tenkte jeg i grunnen at det handlet om meg, så det var ikke vanskelig å bestemme seg for å prøve. Det kan kanskje virke rart at noe så lite kan gjøre så mye, men det er faktisk helt sant. Med mine plager i nakke og skulder, fulgte ofte mirgrene-lignenende hodepine. Det er nå 9 måneder siden jeg fikk Atlas-behandling, og siden da, har jeg ikke hatt vondt i hodet.  Fra å i perioder ta mye smertestillinde for å fungere, tar jeg ingen. Jeg er heller ikke konstant sliten i nakke og skulder. Selv om jeg innmellom kan bli stiv i nakken, som helt sikkert alle kan bli, så har jeg en helt ny hverdag, og det er takket være dette. Selve behandlingen var helt smertefri, og over på noen minutter. Hilde er også en fantastisk person som vet hva hun driver med. Jeg anbefaler alle som har lignenende plager å gi dette et forsøk. I ettertid tenker jeg at det handler om å bli «rett», kroppen kjennes mer i balanse.

Hilsen Sølvi, 37 år


Referanse 2

Aldri om noen andre enn Hilde skal få røre min nakke igjen.

Jeg er en dame på over 70 år som har vært plaget med svimmelhet mer eller mindre mesteparten av mitt liv. I et selskap før jul en gang i 2016 ble jeg anbefalt Atlaskorrigering av en bekjent, og jeg som da har prøvd alt mulig for å slippe svimmelheten tenkte at dette skal da ikke stå uprøvd. Som tenkt så gjort, fikk kontakt med Teknikk Terapi og fikk time. Ble lagt på benken hos Hilde som målte mine ben og fortalte meg at de var ikke like lange. Riktig sa jeg, har spesialsåler som skal rette på det. Hun gjorde noen "greier" med beina mine, det kom et lite "knepp", og så vips var de like lange. Utrolig, gjorde ikke vondt engang.

Så var det nakken min og Atlas-korrigigering; det hun gjorde der var forsiktig trykking/dytting på nakken, heller ikke vondt, og etter en stund med behandling kunne jeg gå derfra betydelig mindre svimmel enn før. Var til en oppfølgingstime og da ble det enda bedre. Så var jeg hos min fysioterapeut, manuell-terapeut, som halte og dro i hodet mitt og knadde nakken og neste dag var jeg sånn at jeg nesten ikke kunne gå, var fryktelig svimmel igjen og ringte i min nød til Hilde som hjalp meg samme ettermiddag, Da hadde Atlas kommet ut av posisjon igjen pga feil fra fysioterapeuten. Hun fikset det igjen og siden har jeg hatt gode dager, nesten ikke til å tro. Jeg var til og med på dans dagen etter siste behandling. Aldri om noen andre enn Hilde skal få røre min nakke igjen. Behandlingen anbefales på det varmeste

Kvinne 70 år


Referanse 3

2-åring med plager

Vårt yngste barn på to år har hatt god effekt av behandlinger hos Hilde, spesielt atlaskorrigering har gitt positive resultater. Han har siden tidlig alder hatt allergi og plager i tarm/fordøyelse, samt spisevegring og utfordringer med søvn. Etter behandling hos Teknikk Terapi (hvor Hilde også avdekker skjevt bekken og stram, kort tunge) ser vi resultater umiddelbart. Han sover bedre, spiser bedre og tungen kommer lenger frem i munnen. Personalet i barnehagen merket også bedring både på matlyst og humør. Benstilling rettes også umiddelbart. Vi anbefaler virkelig denne behandlingen! 


Referanse 4

 

Kronisk stiv og vond nakke

Jeg var hos Hilde og fikk Atlas-behandling i januar 2016. Før dette var jeg plaget med nærmest kronisk stiv og vond nakke, og hadde stadig vondt i ryggen. Etter behandlingen ble jeg umiddelbart bra i nakken og har vært det siden. Ryggplagene ble også bedre.
Det hører med til historien at jeg har hatt høyt blodtrykk i mange år og går på medisiner for dette. Ved neste legebesøk etter Atlaskorrigeringen hadde blodtrykket gått kraftig ned..! 
For meg har behandlingen kun hatt positiv effekt.

Dame 78 år