Om Teknikk Terapi

Jeg heter Hilde Steen-Hansen og har drevet Teknikk Terapi siden 2003.

Jeg er utdannet innen klassisk akupunktur ved Vestfold Akupunkturskole, massasje og fotsoneterapi ved Vestegnen, laserterapi i København, medisinfag ved Tunsberg Medisinske fagskole og Atlaskorrigering ved Engelheart-metoden i Moss.

Jeg kombinerer gjerne flere behandlinger for optimal effekt og supplerer med kopping og øreakupunktur.

Bestill time eller ta kontakt.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag: 16.00 – 20.00
Tirsdag: 09.00 – 16.00
Onsdag: 17.00 – 21.00
Torsdag: 09.00 – 16.00

Telefon: 915 55 802

 
Teknikk Terapi holder til i samme bygg som Meny Tolvsrød.

Jeg liker å bruke hendene mine og jeg liker å jobbe med mennesker, derfor er jeg veldig glad i jobben min hvor jeg kan gjøre begge deler! Det at jeg har flere teknikker å velge mellom for å behandle et symptom, gjør meg tryggere og mer fleksibel – og kanskje blir behandlingstiden kortere fordi kombinasjonen av teknikkene er mer effektivt.

Kroppen er en helhet. Det fysiske legemet og det psykiske legemet er like viktige for meg, og jeg setter stor pris på den gode og nære samtalen under behandlingen! Vi kan av og til løse flere utfordringer under en massasjebehandling enn den vonde ryggen…